Spring til indhold Spring til søgning på Forsvaret.dk Spring til højrebar

Indholdsområde

 
Peer-to-Peer 
P2P
 

Peer-to-Peer 

Center for Stabiliseringsindsatser (CSI) støtter Forsvaret, Udenrigsministeriet, Freds- og Stabiliseringsfonden m.fl. med kandidater til internationale stabiliseringsindsatser i relation til dækning af ”kapacitetshullet”. Samtænkningssektionen har konceptudviklet et relations- og tillidsbaseret netværk, Peer-to-Peer, der skal understøtte CSI operative og strategiske udfordringer i forbindelse med rekruttering af motiverede og kvalificerede kandidater. Kandidaterne er Hjemmeværnets frivillige (primært) og personel af reserven tilknyttet Hjemmeværnet og Forsvaret.

 

Samtænkningssektionen har stor erfaring og specifikke kompetencer i opbygning af landsdækkende netværk i relation til samfundets robusthed omkring samfundsvigtige infrastruktur virksomheder, og et eksisterende erhvervsrettet netværk. Peer-to-Peer netværket udnytter således synergien fra en eksisterende og velfungerende platform.

 

Netværksorganisationen består af frivillige og personel af reserven fra henholdsvis Hjemmeværnet og Forsvaret, der skal fungere som netværksofficerer, koordinatorer og netværksbrancheofficerer. 

Følgende netværksbrancher er oprettet (per marts 2018):
CIMIC/PSYOPS
CYBER
Good Governance
Økonomi
Uddannelse
Transport
Vand- og Spildevand
Byggeri
Sundhed
Jord- og Landbrug
Maritim Sikkerhed

Kontakt netværksleder KN David Wigotski på HJK-CSI-SA@mil.dk eller telefon: 72 82 01 22 for mere information. 

Sidst opdateret 15-08-2018 - kl. 14:23